Joi, 26 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Marghita au identificat și cercetat un tânăr de 19 ani, din comuna Abrămuț, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Marghita îl bănuiesc pe acesta că la 25 noiembrie, în jurul orei 18.00, după ce un bărbat de 68 de ani, din Marghita, i-ar fi permis accesul în locuința sa, cunoscându-l din vedere, l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi deposedat de trei telefoane mobile, un încărcător de telefon şi de o bicicletă, iar apoi i-ar fi luat cheile de la uşa de acces în imobil și l-ar fi închis în interior.

În urma agresiunii, bărbatul de 68 de ani necesită 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor suferite.

Polițiștii au recuperat de la cel în cauză toate bunurile sustrase și le-au restitutit proprietarului.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Marghita l-au reținut pe tânărul de 19 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Vineri, 27 noiembrie, cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Marghita cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Marghita continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Sursa: Realitatea de Bihor