Aquapark-ul Nymphaea din Oradea este una dintre destinațiile preferate în minivacanța de 1 Decembrie, când românii sărbătoresc Centenarul Marii Uniri de la 1918. Cei care au dorit să fie siguri că vor avea acces în complexul de agrement în aceste zile libere și-au achiziționat din timp biletele de intrare online, epuizând stocul înainte cu aproape o săptămână.

Astfel, pentru zilele de vineri, 30 noiembrie 2018, și sâmbătă, 1 decembrie 2018, au fost deja vândute toate cele 800 de bilete disponibile în sezonul rece. Cei care au ratat oportunitatea de a achiziționa un bilet pentru aceste două zile mai au, însă, o șansă, dacă se grăbesc, pentru ziua de duminică, 2 decembrie 2018.

Chiar și în condițiile în care toate cele 800 de bilete sunt vândute, intrarea în Aquapark mai este posibilă, pe măsură ce pleacă unii dintre vizitatori.

Biletele anticipate pot fi procurate online, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete, începând cu două luni înainte și până înainte cu o zi de data dorită, ora 21.00. Biletele online pot fi achiziționate doar pentru întreaga zi, deținătorii lor urmând să intre în incinta Aquaparkului prin dreptul caselor nr. 2 și nr. 7.

În weekenduri, minivacanțe, vacanțe școlare și în zilele de sărbători legale, sunt disponibile bilete doar pentru întreaga zi, însă, în limita locurilor disponibile, sunt puse în vânzare și biletele de la ora 17.00.