În urma unui accident rutier petrecut joi noapte pe Bulevardul Magheru din Oradea, un autoturism Audi a fost avariat aproape în totalitate. Acesta a izbit un Smart la intersecţia cu Parcul Traian, iar apoi a ricoșat, lovind stâlpii și balustrada de protecție ce desparte carosabilul de trotuar. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Incidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, la ora 23.40. Autoturismul Audi cu numere provizorii era condus de un tânăr. Acesta circula cu viteză dinspre magazinul Crişul spre podul Dacia, când a lovit un autoturism Smart, condus de o femeie, dinspre Parcul Traian spre Aleea Ştrandului.

Conform unor martori, Audi-ul ar fi trecut pe roşu și avea viteză foarte mare. În urma impactului s-a oprit la zeci de metri depărtare, după jumătatea podului. Piese din maşină au fost împrăştiate peste tot, pe toată lungimea podului, lovind inclusiv stâlpii și tomberoanele din zonă. În schimb, Smart-ul a scăpat cu pagube minore. Asta pentru că cea care îl conducea nu a apucat să intre de tot în intersecție și a atins puțin Audi-ul.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, conform martorilor prezenți la eveniment. Modul în care s-a produs accidentul a fost cercetat de un echipaj al Poliției rutiere, care s-a deplasat la fața locului.

Sursa foto: INFO Trafic Oradea