Un tânăr de 19 ani din Oradea și-a pierdut viața, iar un bărbat în vârstă de 35 de ani din Reghin a ajuns la spital cu leziuni multiple, după ce, duminică seara, au fost implicați într-un accident rutier, pe DN 1, în afara localității bihorene Tinăud. Șoferul vinovat de producerea accidentului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, tot din Reghin, a suferit leziuni ușoare. 

 

 

„Duminică, 28 februarie, la ora 21.06, pe D.N.1, în afara localității bihorene Tinăud, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș, în timp ce conducea un ansamblu format dintr-un autoturism care tracta un trailer transport auto, dinspre Cluj înspre Aleșd, în timpul efectuării unei manevre de depășire, nu a reușit să revină în totalitate pe banda sa de circulație și intrat în coliziune cu insula de calmare a traficului rutier, amplasată pe axul longitudinal al drumului, a pierdut controlul ansamblului, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 19 ani, din municipiul Oradea.

În urma accidentului rutier, tânărul de 19 ani, din Oradea, care conducea cel de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, unde, ulterior, a decedat. De asemenea, un bărbat de 35 de ani, din Reghin, județul Mureș, pasager în primul autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, iar tânărul de 23 de ani, care conducea primul autoturism, a suferit leziuni ușoare”, a transmis Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bihor