Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au finalizat cercetările faţă de o femeie de 46 de ani, din municipiul Oradea, bănuită de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

 

În urma cercetărilor efectuate în cauză, demarate de poliţiştii bihoreni în 2016, aceasta este bănuită că, în perioada 2010– 2016, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu sediul în Oradea, ar fi omis înregistrarea în evidențele contabile ale societății operațiunile de vânzare de mărfuri către diverse societăți comerciale și persoane fizice din România, și implicit veniturile obținute, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor.

Prejudiciul total cauzat astfel bugetului de stat este de 2.724.834 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de poliţiştii bihoreni, prin aplicarea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra unor bunuri mobile și imobile deţinute de aceasta.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, cu propunere de trimitere în judecată a celei în cauză.

Sursa: Realitatea de Bihor