CSM Oradea a depășit CNOPJ Timișoara, scor 44-26, într-un meci contând pentru etapa a 9-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2019/20. Partida a avut loc duminică (10.11), la Arena Antonio Alexe.

Jocul a fost controlat de elevii lui George Tăutu și Cristian Gherman. CSM-ul s-a desprins la 22-10 în prima jumătate de oră și a continuat să marcheze cu aceeași regularitate în partea a 2-a, trecându-și în cont un nou succes categoric.

Paul Oargă a totalizat zece goluri, Alexandru Potera a adăugat opt, Csongor Szasz a terminat cu șase, Adrian Mihăilescu a adăugat cinci, iar George Costea și Claudiu Chiorean au înscris de câte patru ori fiecare. Alți patru jucători au punctat pentru formația orădeană.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are șapte victorii și un rezultat de egalitate, menținându-se pe prima poziție a clasamentului. Runda a 9-a a consemnat duelul direct al urmăritoarelor, Universitatea Craiova impunându-se în meciul cu Unirea Sânnicolau Mare, scor 32-28. Astfel, oltenii ajung la 19 puncte, cu trei mai puțin decât CSM Oradea.

Următorul meci al bihorenilor este programat pentru duminică (17.11), în deplasare. Oponent este Unirea Sânnicolau Mare.