În perioada 28-30 martie 2019, organizăm un nou eveniment despre administrația inteligentă. 
De această data, gazda noastră și invitatul de onoare va fi Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, care conduce una dintre cele mai prospere comunități urbane din România.

Evenimentul ORAȘE INTELIGENTE & AGENDA URBANĂ A UNIUNII EUROPENE este organizat cu sprijinul Primăriei Oradea de către Societatea liberală și ISP România, alături de partenerii lor internațională Martens Centre for European Studies – fundația oficială a Partidului Popular European, cu sediul central la Bruxelles, Belgia și Fundația Hanns Seidel, cu sediul central la Munchen, Germania.

Vor participa 80 de primari și consilieri județeni sau locali ai PNL. Evenimentul este dedicat parteneriatului dintre mediul de afaceri, administrațiile locale și unitățile de educație profesională și tehnică, fiind centrat pe soluțiile de tip #smartadministration, #smartcity, #smarteducation și pe oportunitățile de finanțare ale acestor soluții din finanțări nerambursabile, cum ar fi: fondurile europene, norvegiene, elvețiene sau alte tipuri de granturi.

Vom vorbi pe larg despre digitalizare și administrație inteligentă, despre #smartcity și #smarteducation cu scopul de a dovedi cât de benefice sunt aceste soluții pentru cetățeni. De asemenea, vom dezbate oportunitățile oferite de Agenda Urbană a Uniunii Europene. Vom oferi participanților un circuit în teren la cele mai representative investiții din municipiul Oradea – vezi detalii în agenda evenimentului.

Alături de primarul Ilie Bolojan, printre lectorii evenimentului se numără: Dimitar Lilkov, cercetător, Martens Centre for European Studies, Violeta Vijulie, director executiv ISP Romania, Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2, București, Lucian Ovidiu Micu, primar municipiul Roman, Marius Bodea, Director Aeroportul Iași, Marius Bostan, antreprenor, George Anghel, președinte Asociația Română pentru plăți electronice, Marius Moș, directorul departamentului de proiecte din Primăria Oradea, Octavian Manolescu, director executiv Societatea Liberală.

Pentru informații suplimentare sau participare la eveniment, vă rog să ne contactați: societatealiberală@gmail.com, tel: 0722.566.223. Smart-City-Agenda-urgană-UE.