CSM CSU Oradea primește vizita echipei Karhu Basket Kauhajoki din Finlanda, în primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2018/19. Meciul are loc la Arena Antonio Alexe, pe 22 septembrie (sâmbătă), cu începere de la ora 19:00.

Comercializarea biletelor pentru acest eveniment a demarat în sistem online prin intermediul platformei puse la dispoziție de partenerul CSM Oradea pentru comercializarea biletelor și abonamentelor, Eventbook.

De asemenea, biletele se pot achiziționa la Librăria Humanitas Oradea de pe strada Republicii, nr. 11 sau la sediul CSM Oradea de pe strada Primăriei, Nr. 3, Camera 7. Programul de comercializare al biletelor la sediul CSM Oradea este în cursul zilelor de lucru (luni-vineri) între orele 10-14.

Dacă nu se vor epuiza, biletele rămase nevândute se vor pune în vânzare în ziua meciului, sâmbătă (22.09), ora 18:00, la intrarea în Arena Antonio Alexe. Abonamentele sunt valabile pentru acest eveniment însă în perioada 17-21 septembrie 2018 comercializarea abonamentelor va fi sistată.

Toate biletele și abonamentele se comercializează cu loc. Acesta trebuie respectat de către cumpărător.