În data de 26.02.2019, în jurul orei 20.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român B.A., în vârstă de 38 de ani, domiciliat în judeţul Timiş.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile germane, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Astăzi dimineaţă, în jurul orei 07.20 în Punctul de Trecere a frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român P.G., în vârstă de 28 de ani, având domiciliul în judeţul Arad.

Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile austriece, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.