Asociația Zâmbet și Speranță pentru Viitor își desfășoară activitatea în comuna Sânnicolau Român, acolo unde 35 de copii de etnie rromă, proveniți din familii defavorizate, frecventează zilnic centrul after school. Ei beneficiază gratuit de sprijin la teme, diferite activități educative și o masă caldă.

Provenind dintr-o comunitate în care posibilitățile de angajare sunt reduse, mamele copiilor care merg la centru nu au unde să lucreze. Pentru că nu știu să scrie și să citească, găsirea unui loc de muncă devine cu atât mai dificilă. Asociația Zâmbet și Speranță pentru Viitor dorește să le sprijine în acest sens și a încheiat deja un parteneriat cu o companie orădeană dispusă să ofere un loc de muncă pentru 10 femei din comunitate. Deoarece orarul mijloacelor de transport în comun nu le permite femeilor să ajungă la timp la locul de muncă, asociația a găsit soluția achiziționării unui microbuz pentru transportul zilnic al acestora.

Pentru ca acest proiect să prindă viață, Asociația Zâmbet și Speranță pentru Viitor are nevoie de sprijin! Costul unui microbus se ridică la 5.000 euro, sumă pe care și-a propus să o adune până în luna mai din sponsorizări și donații.

Cei care își doresc să ajute femeile de etnie rromă să ajungă la muncă, pot face o donație în contul Asociației Zâmbet și Speranță pentru Viitor: RO27BTRLRONCRT0274372401, deschis la Banca Transilvania.