Asociația „Euro Foto Art” în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor și Clubul Fotografic „Nufărul” din Oradea a pregătit pentru publicul vizitator din Oradea precum și pentru turiștii care vizitează municipiul nostru în perioada sărbătorilor de iarnă o nouă expoziție de artă fotografică.

De această dată, pe simezele Turnului Primăriei Oradea este instalată o selecție de 25 de fotografii monocolor și color, care prezintă tradițiile populare de iarnă.

Fotografiile expuse au fost realizate în diferite zone etnografice ale țării de reputați artiști fotografi, membri ai Asociației Internaționale „Euro Foto Art”: Gabriel Boholț (București), Felician Săteanu (Baia Mare) și Tudorel Ilie (Baia Mare). În cadrul expoziției este prezent cu fotografii color și artistul fotograf  Gheorghe Petrila EFIAP, membru de onoare al Clubului Fotografic „Nufărul” Oradea.

Expoziția de artă fotografică intitulată „Tradiții populare de iarnă”, organizată sub patronajul Asociației Internaționale Euro Foto Art, va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 11.01.2019, zilnic între orele 12:00 – 17:00.