Joi, 27 septembrie, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică – Poliția Municipiului Oradea au depistat pe raza municipiului Oradea un tânăr de 24 de ani, din Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepsei privative de libertate. Acesta a fost condamnat la 220 de zile de închisoare în regim de detenție, transformate din amendă penală, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot joi, 27 septembrie, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au depistat pe raza municipiului Oradea un bărbat de 36 de ani, din Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse de 1 an și 3 luni închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică – Poliția Municipiului Oradea  au depistat pe raza municipiului Oradea un bărbat de 38 de ani, din Oradea.

Judecătoria Oradea a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.