Teatrul Elisabeta din Bucureşti și Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea au plăcerea de-a vă invita joi, 23 Mai, la ora 19:00, la una dintre cele mai de succes comedii franțuzești din toate timpurile: „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” Spectacolul, în regia lui Şerban Puiu, se joacă pentru prima dată la Oradea. Din distribuţie fac parte Bogdan Stanoevici, Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Marius Gîlea și Ioan Paraschiv.

“Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, având titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de țări, precum SUA, Canada, Rusia, Franța, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezând că soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese, și drept alibiul perfect îl invită și pe amicul său, Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui se hotărăște să rămână acasă. Se dovedește că și ea, la rândul ei, trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât ”alibiul” lui Robert, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon. Evident că în acest ritm amețitor, se alege praful de planul inițial al lui Robert.

Care este solutia ieșirii din această situație imposibilă, va trebui să aflăm cu toții la fața locului, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, joi, 23 Mai, ora 19:00. Biletele se găsesc atât online pe site-urile www.TeatrulElisabeta.ro și www.Bilet.ro, cât şi Casa de Cultură din Piața 1 Decembrie nr. 1 și la Agențiile TUI Oradea, din Strada Republicii nr. 10, respective Strada Primăriei nr. 52.