Compania a anunțat că, începând de joi, 12 octombrie 2023, va continua să opereze frecvențe speciale către și dinspre Tel – Aviv, dar numai la solicitarea Celulei de Criză a Ministerul Afacerilor Externe.

„Operarea pe Tel-Aviv continuă numai în regim special, în colaborare cu MAE. Tarifele preferențiale acoperă numai cheltuielile de operare.

Începând de mâine, 12 octombrie 2023, TAROM continuă să opereze frecvențe speciale către și dinspre Tel-Aviv, numai la solicitarea Celulei de Criză a MAE. TAROM rămâne în strânsă legătură cu autoritățile statului în  gestionarea situației actuale.

O precizare importantă este că, în contextul actual, TAROM a fost nevoită să suspende temporar cursa regulată  către și dinspre Tel-Aviv, începând din 12 octombrie 2023. Compania operează curse speciale, numai la  solicitarea Celulei de Criză organizată de Ministerul Afacerilor Externe.

Reprezentanții companiei subliniază că TAROM este una dintre puținele companii care nu au întrerupt operarea pe Tel-Aviv. Acest lucru se datorează mobilizării piloților și echipajelor noastre. Mai mult decât atât, în  colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, compania TAROM a decis dublarea curselor pe ruta Tel-Aviv – Otopeni, în intervalul 7-10 octombrie 2023.

Acest set de curse suplimentare au un regim special și tarife preferențiale care acoperă numai cheltuielile de operare. Continuarea operării se datorează în mare parte dedicării echipajelor și piloților TAROM cărora compania le mulțumește public pentru modul profesionist în care abordează această situație complexă”, a anunțat Tarom printr-un comunicat oficial.