Un bărbat din Gurbești, județul Bihor, a fost rănit duminică după-amiază, după ce a fost accidentat de un tânăr din aceeași localitate, care circula pe un motociclu. Tânărul s-a ales cu dosar penal fiindcă a fugit de la locul accidentului și pentru conducere fără permis.

 

Potrivit IPJ Bihor, duminică, 17 ianuarie, la ora 17.53, un tânăr de 19 ani din localitatea bihoreană Gurbești, în timp ce conducea un motociclu neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere corespunzător, pe Drumul Comunal 147, în Gurbești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat un bărbat de 59 de ani, localnic, care se deplasa pe marginea părții carosabile.

După producerea evenimentului, tânărul de 19 ani a părăsit locul accidentului rutier fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii rutieri beiușeni și depistat la domiciliu.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bihor