S-au finalizat listele cu copiii care au fost admiși la creșele din Oradea, în anul școlar 2021-2022.

Sesiunea de înscrieri s-a desfășurat pe tot parcursul lunii iunie, dar a continuat și în luna iulie pentru unitățile de învățământ preșcolar unde au mai rămas locuri libere.  

După finalizarea primei proceduri de selecție a dosarelor, Direcția de Asistență Socială Oradea (DASO) a continuat înscrierile pentru unul dintre cele 71 de locuri disponibile la una din următoarele creșe: Creşa 13 „Luiza şi Patrocle” din strada Bumbacului, Creşa 8 „Căsuţa Piticilor” din strada 1848, Creşa 14 „Micul Fluturaş” din strada Iuliu Maniu 46 şi Creşa 15 „Căsuţa prieteniei” din Parcul Industrial I din Şoseaua Borşului.

De serviciile acordate în creșe beneficiază copiii cu vârsta cuprinsă între 10 luni și 3 ani, ai căror părinți au domiciliul în municipiul Oradea. În Oradea sunt 15 creșe, care oferă 680 de locuri.

Ținând seama de contextul determinat de riscul infectării cu noul coronavirus, DASO asigură părinții de faptul că în toate unitățile de învățământ preșcolar se respectă regulile și procedurile impuse de legislația în vigoare.

„Vă rugăm, dragi părinți, să respectați toate măsurile de igienă și minimalizare a riscurilor de îmbolnăvire stabilite la nivelul fiecărei creșe dar și în comunitate, astfel încât să avem copii sănătoși. Important pentru fiecare dintre noi este să fim responsabili și să respectăm normele de sănătate publică privind infectarea cu SARS-CoV – 2 și după plecarea copiilor din creșă”, a precizat Anca Grama, directorul DASO.

Listele finale le regăsiți pe site-ul DASO, la link-ul: https://www.daso-oradea.ro/ro/articol?slug=listele-cu-copiii-inscrisi-si-admisi-sa-frecventeze-cresele-in-anul-scolar-2021-2022

Sursa: Realitatea de Bihor