S-au pus în vânzare biletele pentru cea de-a doua ediție a Salonului Vinurilor Millésime ce are loc în Cetatea Oradea între 7-9 iunie 2019. Numărul de bilete disponibile la acest preț este limitat, așa că trebuie să vă grăbiți.

Salonul Vinurilor Millésime, aflat la a doua ediție, este primul eveniment major de acest gen organizat în Oradea și se dorește a fi punctul de întâlnire al iubitorilor de vin din nord-vestul țării și nu numai.

Salonul Vinurilor Millésime se desfășoară în perioada 7-9 iunie 2019, și închide sezonul târgurilor de vin autohtone, dar deschide sezonul turistic și al evenimentelor estivale din Oradea, capitala Art Nouveau și a băilor termale din România.

Locația unică în care se desfășoară Salonul, Cetatea Oradea, este cel mai vizitat obiectiv turistic din oraș, care timp de trei zile va deveni punctul de atracție al tuturor iubitorilor de bun gust.

Accesul la Salonul Vinurilor Millésime se realizează pe baza biletului de intrare. Pentru a avea asigurat accesul în cadrul Salonului veți putea achiziționa biletele atât în avans, pe site-ul oficial, cât și la fața locului. Biletele sunt disponibile în varianta bilet de 1 zi sau bilet de 3 zile la un preț special. La fața locului biletul pentru o zi va putea fi achiziționat la prețul de 60 lei/persoană iar biletul pentru 3 zile se poate achiziționa la prețul de 150 lei/persoană.


Despre Asociația Millésime
Asociația pentru cultura și civilizația vinului Millésime a fost înființată în Oradea, în anul 2010, de către dl. prof. Popa Dorin, care deține calitatea de președinte al Asociației. Menirea Asociației este educarea consumatorilor, promovarea culturii și civilizației vinului și bineînțeles promovarea unui consum responsabil. Membrii Asociației se întâlnesc de cel puțin doua ori pe lună pentru a degusta cele mai noi vinuri și pentru a afla poveștile ce stau în spatele creațiilor enologice.