CSM CSU Oradea susține următorul meci în deplasare. Sâmbătă (13.10), cu începere de la ora 18:00, formația roș-albastră întâlnește CSA Steaua București într-un meci contând pentru etapa a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Partida are loc la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu din capitală și este transmisă în direct la DigiSport 2.

După jocul care va consemna re-editarea finalei de campionat din sezonul precedent, CSM CSU Oradea se întoarce la Arena Antonio Alexe pentru două jocuri consecutive în propriul fief. Este vorba despre un meci contând pentru Liga Națională, respectiv unul în grupele FIBA Europe Cup.

Acestea se vor desfășura după cum urmează:

Miercuri (17.10), ora 19:00, CSM CSU Oradea vs s.Oliver Wuzrburg – FIBA Europe Cup, etapa 1
Sâmbătă (20.10), ora ? (urmează să se stabilească), CSM CSU Oradea vs Dinamo Știința București – Liga Națională, etapa 3

Vom reveni cu informații referitor la comercializarea biletelor pentru aceste evenimente. Totodată, reamintim că la ambele meciuri de la Arena Antonio Alexe menționate se poate intra pe baza abonamentului achiziționat.