Luni, 18 februarie a.c., la ora 17.05, pe drumul comunal 32, în localitatea bihoreană Cetariu, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un localnic de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cel în cauză a mai fost cercetat de polițiștii bihoreni în alte patru dosare penale, după ce, în perioada aprilie 2018 – ianuarie a.c., a fost depistat în trafic, în repetate rânduri, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului. În fiecare dintre cazuri, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au finalizat cercetările și au propus trimiterea sa în judecată.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma continuării cercetărilor în acest caz, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia l-au reținut pe bărbatul de 27 de ani pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Marți, 19 februarie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările în cauză.