Într-o postare pe pagina de facebook a filialei, președintele PMP Bihor, Andrei Amariței, anunță că filiala pe care o conduce își deschide porțile pentru toți cei care cred în viitorul României. Redăm mai jos postarea integrală:

PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ FILIALA BIHOR, ÎȘI DESCHIDE PORȚILE,
– pentru toți cei care credeti în viitorul României
– pentru toți cei care vor să intre în politică și să facă acest lucru într-un cadru organizat,
– pentru toți cei care vor să se afirme și să se implice în bunul mers și buna orânduire a societății, atât în comunitățile lor în plan local,cât și în plan municipal sau județean.

PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ este locul, scena în care oamenii noi, oamenii integri cu o viziune modernă, profesioniștii își pot pune în valoare toate aceste calități și pot să aibă putere de decizie, astfel încât impactul lor asupra comunităților de un unde provin să fie imediat și cu substanță.

PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ este locul unde și tinerii își pot aduce aportul la dezvoltarea Bihorului și a comunităților de unde provin, activând în filialele de tineret locale sau cea județeană.

PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ este locul unde femeile pot să intervină direct asupra societății și să propună soluții pentru un viitor corect al familiei. al copiilor noștri și al viitoarelor generații.

PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ este locul unde seniorii, își pot aduce aportul cu soluții pentru dezvoltarea corectă a României și a unui mecanism corect cu privire la legile care îi vizează direct precum legea pensiilor.
Suntem un partid creștin-democrat cu valori de dreapta și ne propunem să facem o politică a proiectelor, o politică pentru oameni și pentru societate, o politică a bunului simț.

Vă așteptăm la sediul nostru din Oradea, str. Andrei Șaguna nr 3. De luni până vineri între orele 9.00 – 15.00. E-mail: [email protected].