Luni, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, în localitatea Mărțihaz, județul Bihor, polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat în trafic un autovehicul condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Salonta.

În urma controlului efectuat, polițiștii bihoreni au descoperit în portbagajul autovehiculului și pe bancheta din spate a acestuia 208.400 de țigarete nemarcate legal (10.420 de pachete), de diverse mărci, ambalate în saci din rafie (anexăm foto).

Întreaga cantitate de țigarete nemarcate, în valoare totală de 104.200 lei și autovehiculul folosit pentru transportul acestora au fost indisponibilizate de polițiștii bihoreni, în vederea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 țigarete.