Mai mulți jucători de la CSM CSU Oradea au avut prestații solide în victoria repurtată pe terenul lui SCM Timișoara, în etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 99-76.

Tudor Fometescu a reușit cea mai bună prestație la nivel de seniori și a înregistrat o serie de noi repere personale. Românul U23 care suplinește cu brio absența lui Bobe Nicolescu la CSM CSU Oradea a avut 24 minute și 15 secunde, 11 puncte, 3 pase decisive, 12 la eficiență și 20 la +/-. Toate sunt recorduri ale carierei pentru numărul 5 de la CSM Oradea.

Marcus Ginyard a stabilit la rândul său o serie de recorduri personale în LNBM. Americanul în vârstă de 31 ani a acoperit atât la poziția 3, cât și la poziția 4. El a reușit următoarele recorduri personale: eficiență (indice de 23), puncte (17), recuperări (6), reușite din acțiune (6/8) și de la linia de pedeapsă (5/5).

Kris Richard a atins borna 20 atât la puncte, cât și la eficiență pentru a 4-a oară în ultimele cinci meciuri de campionat disputate. El a încheiat cu 4/6 la două puncte și 4/6 la trei puncte, cu un total de 20 puncte înscrise A adăugat 8 recuperări (3 ofensive) și 5 pase decisive pentru 26 la eficiență. Americanul a reușit recorduri personale stagionale de eficiență, recuperări și recuperări ofensive.

Sean Denison a reușit cea mai bună prestație stagională. El a izbutit și noi recorduri personale în actuala ediție de campionat. Folosit exclusiv la poziția 5 în absența lui Arturas Valeika, canadianul a reușit 16 puncte, 3 capace, 20 la +/- și 20 la eficiență. Toate sunt recorduri stagionale pentru el.

Aflat la cel de-al 2-lea meci de la venirea la CSM, Dragan Zekovic a înregistrat noi repere la minute (19), puncte (9), pase decisive (2), recuperări defensive (4) și eficiență (9).

Edward Petrescu a izbutit primele sale puncte în uniforma CSM CSU Oradea. Aflat la cea de-a 5-a apariție în uniforma roș-albaștrilor, el a avut 1/1 de pe semicerc și 2/2 de la linia de pedeapsă pentru un total de 5 puncte, cu 4 la eficiență.

Pavle Reljic a debutat pentru CSM CSU Oradea. El a bifat trei minute și 35 secunde de joc, perioadă în care a reușit să puncteze o dată din acțiune, stabilind rezultatul final al partidei.

În cadrul acestei partide, CSM CSU Oradea a reușit să egaleze propriile recorduri stagionale de coșuri de două puncte și trei puncte marcate într-un meci din actuala ediție de campionat.

CSM CSU Oradea are 5-3 la general în LNBM – ediția 2018/19.