CSM CSU Oradea și Muhamed Pasalic își separă drumurile. După trei ani de colaborare fructuoasă, cele două părți își continuă activitatea în lumea baschetului pe căi diferite.

Muha a fost legitimat de CSM CSU Oradea în vara anului 2016, după un sezon în care Pasalic a evoluat pentru U-BT Cluj-Napoca. Bosniacul a avut un aport decisiv la câștigarea, de amintita echipă, Cupei României, chiar la Arena Antonio Alexe.

Pasalic a avut un rol deosebit de important în cei trei ani petrecuți la Oradea. El a ajutat CSM CSU în cel mai îndelungat parcurs european pentru o echipă românească de baschet – disputarea a 20 meciuri internaționale pe parcursul sezonului 2016/17. Apoi, a făcut parte din lotul echipei care a câștigat Liga Națională – ediția 2017/18, însă el a suferit o accidentare la mâna de aruncare, lucru ce l-a ținut departe de teren în playoff. În sezonul 2018/19, Muha a făcut parte din rotația de bază a CSM-ului la câștigarea titlului național.

Muha a jucat 101 meciuri pentru CSM CSU Oradea în baschetul românesc și 29 în cupele europene. El a fost cel mai precis jucător la aruncările de trei puncte în Liga Națională pe parcursul ultimelor două sezoane, iar în sezonul 2016/17 s-a situat pe locul al 2-lea din punct de vedere al preciziei de la mare distanță.

Pe această cale, conducerea administrativă, întreg staff-ul tehnic al CSM Oradea dorește să îi mulțumească lui Muhamed Pasalic pentru contribuția avută la rezultatele și evoluția echipei de baschet masculin a clubului. Totodată îi urează mult succes în plan sportiv și cât mai multe satisfacții în plan personal.