Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor lupta, cu trofeul pe masă, duminică seara, în jocul al treilea al finalei ediţiei 2018-2019 a Ligii Naţionale ce este programat la Arena Antonio Alexe, cu începere de la ora 19:00.

Pentru cei care nu au reuşit să îşi achiziţioneze tichete de intrare la joc, conducerea clubului orădean a hotărât să monteze în Piaţa Unirii, la fel ca anul trecut, un ecran gigant, unde cu toţii vor putea urmări într-un mod organizat meciul. În cazul în care elevii antrenorului Cristian Achim se vor impune duminică seara, este de aşteptat ca în Piaţa Unirii se ajungă şi aceştia pentru a sărbătorii cucerirea unui nou titlu naţional.

Cei care vor merge însă în sala la meci, sunt îndemnaţi să fie îmbrăcaţi în roşu, una dintre cele două culori tradiţionale ale clubului CSM.

Reamintim că în primele dispute ale finalei, luni şi miercuri, CSM CSU Oradea s-a impus cu scorurile de 89-87 şi 64-62, iar, întrucât sistemul de desfășurare al finalei Ligii Naționale este „cel mai bun din cinci partide”, CSM CSU mai are nevoie de un singur succes pentru a cucueri titlul naţional. În cazul realizării acestui deziderat, ar fi pentru prima dată când echipa orădeană de baschet îşi apără titlul naţional.