Joi, 24 decembrie, în jurul orei 21.00, pe D.N.19, în localitatea Biharia, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depisat în trafic un bărbat de 64 de ani, din comuna Biharia, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot joi, 24 decembrie, în jurul orei 21.10, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depisat în trafic un bărbat de 65 de ani, din comuna Dumbrăvița, județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.19, în localitatea Biharia, având o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, vineri, 25 decembrie, în jurul orei 13.50, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Nojorid și Postul de Poliție Hidișelu de Sus au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din Nojorid, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din aceeași localitate, având o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Sursa: Realitatea de Bihor