S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în zilele de marţi 12.03.2019 şi miercuri 13.03.2019, din cauza lucrărilor de spălare a conductei de aducţiune apă pentru comuna Sînmartin, respectiv Cartierele Tineretului şi Grigorescu, furnizarea serviciului de alimentare cu apă se va face cu presiune scăzută în zonele:

  • Municipiul Oradea: străzile Calea Clujului cu toate străzile adiacente acesteia, Ogorului cu toate străzile adiacente acesteia, Nufărului – DN 76 cu toate străzile adiacente acesteia, zona de case din Cartierul Nufărul delimitată între străzile Nufărului, Ogorului şi Thurzó Sándor, respectiv Cartierele Tineretului şi Grigorescu;
  • Consumatorii de pe raza comunelor Sînmartin, Hidişelu de Sus, Drăgeşti şi Ceica.

Precizăm faptul că, din cauza manevrelor complexe/repetate de deschidere a vanelor care însoţesc orice închidere/deschidere a apei pe tot parcursul aducţiunii, există posibilitatea ca în aceste zone să apară deprecierea parametrilor calitativi a apei (creşterea turbidităţii).

Compania de Apă își cere scuze pentru inconveniențele provocate, iar în cazul în care apa la robinete va fi tulbure, recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezire. Consumatorii sunt rugați să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203, program permanent.