Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), alături de Quartz Matrix, au deosebita plăcere de a vă invita să le fiți alături la evenimentul „ACCED – Copilul de azi, creatorul de mâine” care va avea loc la Oradea, la Hotel Ramada, în sala Toscana, pe 21 noiembrie 2018 de la ora 9.00.

Prin proiectul ACCED dorim să aducem mai aproape de școlile românești tehnologiile educaționale ale secolului 21 și să punem bazele unui ecosistem educațional funcțional, în care procesul de predare-învățare să reprezinte o experiență plăcută și relevantă, iar elevii și profesorii să fie stimulați și ajutați să-și dezvolte și valorifice la maxim potențialul inovator și creativ.

„Într-un mod ideal, școala ar trebui să fie o comunitate de învățare, o comunitate a oamenilor care se întâlnesc pentru că vor să învețe unul de la celălalt. Cei mai buni profesori sunt cei care învață atât de la colegii lor, cât și de la elevi și nu se tem să spună că nu știu ceva. Inima unei școli de calitate este astfel relația dintre elevi și profesori și nu există o modalitate mai bună de a îmbunătăți educația decât valorizarea, susținerea, formarea, încurajarea muncii profesorilor buni.” (Sir Ken Robinson la conferința de educație BETT Show Londra 2017)

Noi, cei de la ADLO și Quartz Matrix, împreună cu partenerii noștri și sustinuți de oameni și companii vizionare, dorim să ajutăm la crearea unor asemenea școli. Am decis să investim în educație și alături de comunitățile locale, împreună cu dumneavoastră, să găsim soluțiile cele mai bune pentru a ajuta copiii și tinerii noștri să înțeleagă mai bine lumea din jurul lor, să își descopere talentele și abilitățile, în așa fel încât să devină oameni împliniți si cetățeni activi și empatici.

Puteți confirma prezența la [email protected] sau 0725.117.066.