Campion al României alături de CSM CSU Oradea și cel mai longeviv jucător din istoria clubului, Laci Lazar a semnat un nou angajament cu Leii Roșii. Conform site-ului oficial, el va evolua pentru echipa din orașul său natal și în sezonul 2018/19, după ce a petrecut mai bine de un deceniu în uniformă orădeană.
 
Baschetbalistul originar din Oradea cu cea mai lungă activitate în slujba clubului roș-albastru continuă la clubul alături de care a debutat la nivel de seniori. El a jucat zece sezoane pentru echipa orașului natal. Laci este un produs al LPS Bihorul Oradea, acolo unde a evoluat sub comanda profesorului Dragoș Oprea.
 
În vârstă de 30 ani, înalt de 2.10 metri, Laci este jucător de poziția 5. El a debutat în anul 2003, alături de Clubul Atletic Oradea. Lazar a ajutat această echipă să promoveze în primul eșalon, moment în care ea a fost preluată de CSM Oradea.
 
Lazar a petrecut opt sezoane în LNBM alături de CSM Oradea. A contribuit la cucerirea primei medalii din istoria secției de baschet, bronzul în anul 2013, după care a semnat în primul eșalon al Ungariei, la Jaszbereny, echipă alături de care a debutat în cupele europene. El a jucat 200 de meciuri în uniforma CSM Oradea între 2005 și 2013.
 
După un sezon în Ungaria, Lazar a revenit în România, unde a petrecut trei sezoane și a disputat două finale de Cupa României, respectiv două de Liga Națională, alături de BC Mureș. Cea din urmă s-a consemnat în compania CSM-ului, adjudecată de orădeni în iunie 2016. El a mai jucat o jumătate de sezon la BCM U FC Argeș Pitești, înainte de a reveni la Oradea.
 
În sezonul 2017/18, după întoarcerea la CSM, Laci a bifat șapte prezențe, incluzând două în finala Ligii Naționale. La capătul celei de-a 3-a finale de campionat din carieră, prima disputată pentru echipa orașului natal, Lazar a completat lista succeselor cu primul titlu de campion național al României.