O tânără însărcinată și cu o fetiță lângă ea a fost victima unei agresiuni sexuale produse luni la amiază, în zona de lângă Liceul Lucian Blaga din Oradea.

Incidentul s-a produs, luni, la prânz, pe strada Posada. Tânăra circula pe trotuar împreună cu un copil mic şi a trecut pe lângă un bărbat care s-a întors după ea şi a început să o pipăie. 

Femeia a intrat în stare de şoc şi a căzut în genunchi, iar agresorul ei a luat-o la fugă, fiind însă prins imediat de doi trecători care văzuseră incidentul. 

Victima a sunat imediat la 112, perversul fiind ridicat de poliţişti. „La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei, de la Poliția Oradea. Persoana suspectă de comiterea faptei a fost identificată: un tânăr de 19 ani, din comuna Drăgești. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru agresiune sexuală, iar în urma continuării cercetărilor, polițiștii l-au reținut pe suspect pentru 24 de ore, în centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Bihor”, a transmis cms.şef Alina Fărcuța.