Atacantul bihorean a spart gheaţa la noua sa echipă, Reading FC. După ce în primul meci, cel de campionat pe terenul lui Hull City, a avut ghinion şi a nimerit bara, Pușcaș a marcat un gol extrem de important în minutul 63 al partidei din deplasare cu Wycombe, din Cupa Ligii.

Acesta a înscris în minutul 64, egalând la unu după ce gazdele de la Wycombe deschiseseră scorul în prima repriză, prin Lucas Boye. Cum după 90 de minute, scorul a fost același, calificarea s-a decis la loviturile de departajare. Pușcaș a marcat și acolo, iar într-un final, Reading s-a impus și continuă cursa în Cupa Ligii.

După meci, internaţionalul român a declarat: „A fost o atmosferă extraordinară, mă bucur că am făcut fanii fericiţi, este o victorie importantă pentru noi, e bine că ne-am calificat în turul următor. Mi-am dorit mult să înscriu, sunt fericit că am ajutat echipa, acum aştept cu încredere meciul următor. Este un campionat dificil, acum încep să mă acomodez, sunt apărări puternice, dar mă descurc. Vreau să progresez, vreau să joc cât mai bine pentru acest club.”.