După succesul primelor două ediţii, Jazz Like That revine anul acesta pe scena Teatrului „Regina Maria” din Oradea cu un concert extraordinar dedicat sărbătorilor de iarnă.

Luna Decembrie este o lună a cadourilor, iar „FRANK SINATRA JAZZ CHRISTMAS SONGS” este invitaţia perfectă pentru toţi cei care doresc să ofere celor dragi ocazia de a trăi farmecul unui spectacol rafinat, de bun gust şi plin de emoţii.

Multe dintre cântecele de Crăciun sunt adevărate hituri ascultate an de an. Marii artişti precum Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin sau Nat King Cole sunt interpreţii unora dintre cele mai populare cântece de Crăciun.

Cea de a III-a ediţie Jazz Like That duce mai departe tradiţia concertelor de Crăciun dedicate marilor artişti ai scenei muzicale internaţionale, oferind publicului un extraordinar spectacol susţinut de Gabriel Farkas and Band pe note de Jazz, a cărui ecou se va împleti cu atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Cu vocea sa de invidiat, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul cântecelor interpretate de marii artişti ai secolului trecut, dedicându-şi o mare parte din carieră omagierii lui Frank Sinatra. În urma anilor de studiu vocal şi teatral, Gabriel este acum apreciat pe scenele muzicale şi teatrale ale Europei de Est pentru show-urile lui de neegalat şi uşurinţa cu care reuşeşte să poftească publicul în lumea Jazz-ului şi nu numai.

Asadar, FRANK SINATRA JAZZ CHRISTMAS SONGS vă aşteaptă pe data de 11 Decembrie 2018, ora 20:00, la Teatrul „Regina Maria” din Oradea pentru a trăi acea seară magică în care veţi asculta, veţi cânta şi vă veţi bucura de cele mai cunoscute cântece de Crăciun transpuse pe ritmuri de jazz, interpretate de vocea inegalabilă a entertainer-ului Gabriel Farkas.