Sâmbătă, 31 octombrie, la ora 14.15, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Aleșd, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 61 de ani, din localitatea Tinăud, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu care transporta 20.000 de țigarete (1.000 de pachete de țigarete) nemarcate legal.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Aleșd au identificat în autoturism un bărbat de 64 de ani, din Aleșd, care a declarat că țigaretele îi aparțin.

Întreaga cantitate de țigarete nemarcate legal, descoperită a fost ridicată în vederea confiscării, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 10.000 de lei.

În urma administrării probatortiului în cauză, polițiștii din Aleșd l-au reținut pe bărbatul de 64 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de contrabandă.

Sursa: Realitatea de Bihor