Într-o postare pe Facebook, fostul prefect de Bihor, Claudiu Pop, atacă conducerea PSD Bihor și deplânge poziția slabă pe care aceștia au negociat-o pe listele de europarlamentare, reprezentantul județului Bihor fiind doar pe locul 14.

Postarea integrală a fostului prefect o puteți citi în întregime dedesubt:

”E pacat de ceea ce se intampla azi in PSD Bihor… E pacat ca din nou vocea oamenilor din judet, a celor care chiar au muncit pentru rezultate,a primarilor, a zecilor si miilor de membri cu si fara functii, nu s a facut auzita si IMPUSA la Bucuresti! E pacat ca datorita unei conduceri care isi urmareste exclusiv interesul propriu si personal, un tanar din judet nu are locul pe care el si organizatia PSD Bihor IL MERITAU! Adica intre primii 8 pe lista de candidati la europarlamentare! Si asta in conditiile in care Maria Grapini se regaseste pe pozitia 6???!!!!! Si indiferent de nr de mandate pe care PSD le va obtine, aceasta pozitionare nu face cinste organizatiei judetene! Eu personal si majoritatea colegilor de partid,alaturi de primarii din Bihor, ii dorim lui Emilian sa isi continue mandatul european. Dar chiar e pacat pentru membrii de partid ca au fost din nou pacaliti! De o conducere care, din nou nu s a batut pentru ei!

Din nou ii “vrajeste” cu promisiuni iluzorii si cuvinte desarte! Si nu spun cuvinte mari,dar e pacat pana la urma urmelor si pentru acest judet! Sigur ca,analizand putin ceea ce se intampla in ultimii ani,era,din pacate,previzibil! Judetul Bistrita Nasaud,are un vicepriministru-ministru dezvoltarii, un ministru al apelor si inca doi secretari de stat! Judetul Cluj are 5 secretari de stat si doi subsecretari de stat. Judetul Satu Mare are un ministru si un secretar de stat. Judetul Maramures are un ministru, 3 secretari de stat si un secretar general adjunct. Judetul Salaj are 2 secretari de stat. Judetul Alba are un ministru si un secretar de stat. Judetul Hundeoara are un ministru si un secretar de stat. Iar Bihorul are un secretar de stat, pe Dna Debelka, la Romanii de pretutindeni si pe Dnul Cosma la ANFP!

Sigur,functii importante dar e greu de crezut ca primarii acestui judet pot fi ajutati cu proiecte de la Ministerul pentru Romanii de pretutindeni! Ce au aceste organizatii judetene in plus fata de cea din Bihor? Rezultate mai bune? Nici vorba! Lideri judeteni mai bataiosi, mai persuasivi, mai apropiati de membrii de partid? Se pare ca da! Am facut aceasta enumerare pentru a arata ca din pacate, interesul actualului liderul judetean din bihor pentru a promova orice bihorean in structura unui minister, este sublim dar …lipseste cu desavarsire! Sau daca nu am dreptate si acest lider se bate cu toate fortele pentru membrii organizatiei judetene,pentru primarii sai-datorita carora el este unde este, atunci inseamna ca…are vocea cam subtire si nu reprezinta nimic!”