O femeie din Lăzăreni, care circula în calitate de pieton pe DJ 768, a fost accidentată, marți, de un autoturism. Șoferul a figit de la locul accidentului, însă a fost prins în scurt timp de polițiști, în localitatea Haieu.

 

Marți, 3 noiembrie a.c., la ora 08.00, pe drumul județean 768, în localitatea bihoreană Lăzăreni, un bărbat de 42 de ani, din comuna Sânmartin, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Holod – Hidișelu de Sus, a acroșat cu oglinda retrovizoare dreaptă, o femeie de 31 de ani, din localitatea Lăzăreni, care circula în calitate de pieton, pe partea dreaptă a drumului, în aceeași direcție de deplasare.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Băile Felix, pe raza localității bihorene Haieu.

În urma accidentului rutier, femeia a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bihor