Asociația „Euro Foto Art” în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor și Conducerea Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea a pregătit pentru publicul vizitator din Oradea, precum și pentru turiștii care vizitează municipiul nostru o nouă expoziție de artă fotografică.

De această dată, pe simezele Turnului Primăriei Oradea sunt instalate o selecție de 25 de fotografii monocolor și color realizate de absolvenții cursului de tehnică și artă fotografică seria D/ 2018, condus de către artistul fotograf Ștefan Tóth AFIAP, fondatorul și președintele cunoscutului fotoclub.

Expoziția de artă fotografică intitulată „Cetatea medievală Oradea” va rămâne la dispoziția pubicului vizitator până la data de 19.11.2018, zilnic între orele 12:00 – 17:00.

Fotografiile expuse au fost realizate în partea exterioară și interioară a Cetății medievale Oradea de către cei patru absolvenții ai cursului: Diana-Maria Danciu, Bogdan Ghiță, Gogiu Alexandru și Török Sarolta-Éva.

Publicul va putea descoperi printre fotografiile expuse mai multe imagini realizate în condiții de iluminare deosebită în diferite săli de expoziții din Cetate. Cele două lacuri din jurul Cetății i-au provocat pe artiștii fotografi expozanți sa imortalizeze mai multe imagini de excepție, care nu se lasă identificate din cauza rafinamentului cu care au fost fotografiate.

Expoziția inaugurează un nou proiect prin care Asociația Internațională Euro Foto Art și Clubul Fotografic „Nufărul” și-au propus să prezinte prin imagini de artă fotografică Cetatea medievală Oradea. La terminarea proiectului urmează să fie editat un album CD cu cele mai reprezentative imagini.