CSM Oradea a fost învinsă pe teren propriu în etapa a 17-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2018/19. Formația antrenată de George Tăutu a cedat, scor 33-34, în confruntarea cu satelitul lui Minaur Baia Mare.

Prima repriză a fost adjudecată de orădeni, scor 20-16. Lucrurile s-au schimbat în repriza secundă, când defensiva CSM-ului a încasat 18 goluri. Bihorenii nu au reușit să repete prestația din prima repriză, suferind astfel cel de-al 2-lea eșec pe teren propriu în actuala ediție de campionat.

Marcatorii echipei orădene în acest meci: Munea 11 goluri, Cîrchea 8, Pomian 4, Crăciun 4, Radu 2, Bondor 2, Mihăilescu 1, Duma (portar) 1. Au mai jucat Marchiș, Ene, Bandi. De cealaltă parte, Dobra a înscris nouă goluri.

În urma acestui rezultat, coroborat cu victoriile echipelor HCM Sighișoara și HC Szejke Odorhei în deplasare, CSM Oradea a coborât pe locul al 3-lea în clasament, având 30 puncte acumulate. Sighișoara are 39 puncte, iar Odorhei are 32.

Următorul meci al orădenilor are loc sâmbătă (30.03), în deplasare. Adversar este HCM Sighișoara, liderul seriei. Această echipă are o serie de opt victorii consecutive și nu a pierdut niciun punct în meciurile disputate în anul 2019.