Doi bihoreni, pe numele cărora instanțele de judecată au emis mandate de executare de pedepse privative de libertate, au ajuns după gratii. 

 

 

Astfel, potrivit IPJ Bihor, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat și reținut, miercuri, un bărbat de 47 de ani, din localitatea Tileagd.

Judecătoria Aleșd a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la un an și 8 luni de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În aceeași zi, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat și reținut un bărbat de 41 de ani, din comuna Suplacu de Barcău, pe numele căruia Judecătoria Marghita a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Cele două persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud