Marți, 26 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –S.T. Oradea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Oradea, a doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Astfel, într-o parcare din municipiul Oradea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –S.T. Oradea au prins în flagrant delict un bărbat 34 de ani, din municipiul Oradea și unul de 51 de ani, din comuna Budureasa, județul Bihor, în timp ce comercializau 2 kilograme de rezină de cannabis (hașiș), contra unei sume de bani.

Întreaga cantitate de droguri a fost confiscată în vederea expertizării și efectuării cercetărilor.

Procurorii D.I.I.C.O.T. –S.T. Oradea au dispus reținerea celor doi bărbați pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, urmând ca miercuri, 27 februarie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea să îi prezinte la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.