Atelierul de actorie se adresează tuturor celor care vor să-și exploreze potențialul creativ, care vor să se cunoască pe sine, care vor să-ți depășească limitele prin exerciții psiho-fizice specifice.

Atelierul e mai mult decât un curs de actorie, e o provocare la autocunoaștere, la eliberarea trupului și minții de stereotipii, la stimularea fanteziei, la descoperirea, dezvoltarea și rafinarea propriilor abilități.

Pentru grupele cu vârste cuprinse între 14 – 45 ani; aceste module de lucru, sub o atentă îndrumare din partea unui personal specializat în arta actorului, vor lua forma unor exerciții de improvizație și jocuri specifice, prin care organizatorii urmăresc:
• Dezvoltarea imaginației
• Dezvoltarea simțului de observație asupra spațiului înconjurător
• Conștientizarea și dezvoltarea simțurilor și a memoriei
• Înțelegerea conduitei sociale
• Deprinderea tehnicilor oratorice (citire, dicție, vorbire, recitare etc.)

”Intenționăm să punem în valoare personalitatea fiecărui participant, să-i descoperim aptitudinile și să le folosim împreună în mod artistic, creativ, cu multă bună dispoziție, jocuri și armonie, dar și responsabilitate și profesionalism” transmit organizatorii.

Durata cursului este de 3 luni x 2 ședințe/săptămână = 24 ședințe/curs. Durata unei ședințe este de aproximativ 2h/ședință. Pentru informatii suplimentare datele de contact sunt disponibile în eveniment.