Vremea va rămâne rea în continuare. Meteorologii spun că va ninge abundent în mai multe zone, iar noaptea vom avea parte de ger. Șefa meteorologilor din România a declarat pentru Realitatea PLUS că temperaturi rămân scăzute. 

”Pentru la noapte (vineri noaptea – n.r.), temperaturi în continuare destul de coborâte, până la -8 grade în Transilvania și Moldova, sunt zonele în care stratul de zăpadă este mai consistent. Mâine (sâmbătă – n.r.) încă rece tot în partea de centru și de nord-est a teritoriului. Pornim cu temperaturi maxime ușor negative ca și astăzi (vineri – n.r.) de altfel, pornim de la -2 0 grade la prânz, dar pe partea de sud și de vest a teritoriului temperaturile vor crește spre 6-7 grade. 

Precipitațiile chiar dacă nu vor lipsi vor fi slabe cantitativ, vor veni dinspre Europa Centrală, iar maximele vor crește treptat, marți să sperăm că o să depășim 10 grade”, a declarat, pentru Realitatea PLUS, șefa ANM Florinela Georgescu. 

CITEȘTE ȘI: Vremea schimbă foaia! România se va confrunta cu un fenomen de INVERSIUNE TERMICĂ – Ce modificări aduce evenimentul

Sursa: Newsinn