CSM CSU Oradea susține următoarele două partide pe teren propriu. În cursul acestei săptămâni, roș-albaștrii dispută câte un joc în FIBA Europe Cup și Liga Națională – ediția 2018/19.

Miercuri (31.10), cu începere de la ora 19:00, CSM-ul primește vizita echipei Sakarya BSB, din Turcia. Acestă grupare a obținut două victorii în deplasare pe parcursul săptămânii precedente, una în Germania, iar cealaltă pe terenul lui Anadolu Efes Istanbul, deținătoarea Cupei Turciei și echipă angrenată în Euroliga masculină. Informații comercializare bilete la acest meci, contând pentru etapa a 3-a din grupele FIBA Europe Cup – ediția 2018/19 se găsesc AICI.

Sâmbătă (03.11), cu începere de la ora 20:45, orădenii întâlnesc pe BC CSU Sibiu. Această formație vine după victoria repurtată în fața Timișoarei, în cadrul recent încheiatei etape a 4-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Informații comercializare bilete pentru acest meci, ce face parte din programul etapei a 5-a în LNBM, se găsesc AICI.

Abonamentele sunt valabile la ambele partide. Acestea se dispută la Arena Antonio Alexe, fiind transmise în direct la DigiSport.