Așa cum s-a anunțat în momentul venirii sale, la mijlocul lunii septembrie, baschetbalistul originar din Serbia a petrecut o perioadă limitată în cadrul echipei antrenate de Cristian Achim.

În cele aproximativ șase săptămâni petrecute în uniforma echipei orădene, sportivul în vârstă de 35 ani a bifat opt prezențe, acoperind pentru absența lui Sean Denison, canadianul având o ruptură măsculară. Acesta urmează să revină în angrenajul echipei orădene, în timp ce Lucic a dat deja curs unei alte oferte.

În trei partide la nivelul Ligii Naționale, Lucic a avut medii statistice de 8.7 puncte, 5.3 recuperări, 1.3 intercepții și 1.0 pase decisive pentru 12.3 la eficiență în 20 minute pe partidă. El a fost titularizat la poziția 4 de fiecare dată. Uros a jucat două partide în FIBA Europe Cup, având medii statistice de 8.5 puncte, 4.5 recuperări, 0.5 pase decisive pentru 6.5 la eficiență în aproape 25 minute pe meci. De asemenea, ex-iugoslavul a disputat două meciuri în preliminariile Basketball Champions League, jucând și în SuperCupa României.

Lucic a mai jucat pentru CSM CSU Oradea în sezonul 2015/16, când a devenit campion al României. De asemenea, s-a alăturat trupei bihorene în luna noiembrie a sezonului 2016/17, jucând pentru aceasta până la închierea stagiunii 2016/17.