CSM CSU Oradea participă la finele acestei săptămâni la Raiffeisen Timișoara Streetball. Evenimentul se desfășoară în perioada 28-29 iulie 2018 și face parte din calendarul Ligii Naționale de baschet 3×3 – ediția inaugurală. Competiția este organizată de Sport Arena Streetball.
 
 
Formația orădeană este alcătuită din Sergiu Pop, Ionuț Mihalcea, Horia Hora și Octav Sim. Cel din urmă îl va înlocui pe Mihai Mesaros în echipa care în urmă cu câteva zile s-a calificat în semifinalele competiției de la Piatra Neamț.
 
În urma rezultatelor înregistrate la primele trei turnee în care a participat, formația orădeană se situează pe locul 7 din totalul de 24 echipe participante în Liga Națională de bashet 3×3 la masculin. Primele 11 clasate se califică la turneul final (alături de formația gazdă), programat a se desfășura la finele primei săptămâni din august 2018.
 
Până la această oră la turneul final s-au calificat Rapid București, CSU Sibiu, Athletic Constanța, CSO Voluntari, BCM U FC Argeș Pitești și ACS Târgu Jiu. Acestea sunt singurele echipe care au bifat cel puțin patru prezențe în Liga Națională 3×3 din acest an.