UNTOLD 2019 a continuat să anunțe numele noi ce vor lua parte la festival, cu ocazia ediției aniversare de 5 ani: 3 Are Legend, Busta Rhymes, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Stormzy, Tinie Tempah, Tove Lo și Tujamo se vor alătura artiștilor deja anunțați, precum Armin Van Buuren, David Guetta, Martin Garrix sau Bastille.

Pe scenele Galaxy și Alechemy vor fi prezenți: Jamie Jones B2B Martinez Brothers, Paul Kalkbrenner Live, Seth Troxler, Elax, A Skillz B2B Krafty Kuts, DUB FX și mulți alții.

3 Are Legend îi reunește pe Dimitri Vegas & Like Mike și Steve Aoki, formând un trio de senzație ce s-a lansat în 2014 și care de atunci este prezent în această formulă pe marile scene ale festivalurilor din toată lumea.

Busta Rhymes, notoriul rapper american va fi prezent pentru prima dată pe scena UNTOLD 2019. Având colaborări la activ cu artiști precum Eminem, Snoop Dogg, Chris Brown, Mariah Carey, Sean Paul, Puff Daddy, Pharrel Williams, Lil Wayne și mulți alții, acesta a devenit în timp un nume emblematic în industria muzicală la nivel mondial.

O altă noutate este Stormzy. Unul dintre cei mai apreciați artiști ai genului Grime vine la UNTOLD 2019 în premieră în România. Londonezul este considerat un pioner al acestui gen, alături de nume precum Skepta, Wiley sau Dizzee Rascal. În prezent acesta are un palmares impresionant cu premii câștigate în gale precum MTV Europe Awards, Brit Awards, MOBO Awards, BET Awards și Global Awards. Are la activ colaborări cu nume mari din industrie precum Ed Sheeran sau Linkin Park.

UNTOLD 2019 va avea loc în perioada 01 – 04 august 2019. Bilete se pot găsi pe www.untold.com