Anul acesta aniversăm 20 de ani de când Thomas International activează în România. Așadar, în perioada 22-23 Noiembrie va avea loc Conferința Thomas International cu tema INNOVATION IN PEOPLE MANAGEMENT, la Hotel Ramada Oradea.

Thomas este cel mai mare furnizor privat global de instrumente de evaluare personală și singurul furnizor cu divizii personalizate pentru Educație și Sport. Thomas s-a aflat în ultimii 30 de ani în topul organizațiilor preocupate de inovarea sistemelor de evaluare.

De 20 de ani, Thomas România este parte a Thomas International, una dintre cele mai apreciate companii în domeniul evaluării și dezvoltării resurselor umane, lider al inovației în instrumente de evaluare. Înființată în 1981, Thomas International oferă soluții pentru transformarea performanței organizaționale, a echipelor și a angajaților, în peste 60 de țări. Lucrează cu 32.000 de companii și 300.000 de utilizatori ai instrumentelor sale, în toată lumea. Clienții companiei operează în toate tipurile de industrii, sunt de dimensiuni variate și completează peste 1,5 milioane de evaluări în fiecare an.

Experți internaționali și lideri ai mediului de afaceri românesc vor împărtăși cu cei 200 de participanți la Conferință, din țară și din străinătate, informații privind cele mai recente tendințe și soluții ce asigură succesul în managementul forței de muncă. Printre subiectele dezbătute se vor afla integrarea Big Data în HR, era digitală în management, managementul frustrării și al lucrului sub presiune sau cum aduci inovația în companie prin implicarea oamenilor.

Puteți consulta lista completă de speakeri aici. În cadrul evenimentului, vor fi prezentate și rezultatele unui studiu dedicat caracteristicilor femeilor de afaceri care dețin poziții de lideri, realizat în șase țări din Europa.