Clubul Rotary Oradea are bucuria de a vă invita la cea de-a doua ediție a concertului simfonic anual în aer liber intitulat în acest an: ”Rapsodia toamnei”, un eveniment cultural gratuit, pus în scenă în Piața Unirii de artiști orădeni de excepție și va prezenta un program variat și adecvat unei seri de vară târzie și început de toamnă, cuprinzând lucrări de mare popularitate din creația compozitorilor: Suppé, Bizet, Kalman, Sviridov, Rossini, Lehar, Ceaikovski, Mozart, Skalkotas, Grieg, Dvorak, Dimitrescu, Rîmbu, toate sub bagheta dirijorului Romeo Rîmbu, care va avea ca invitați pe soliștii vocali Florina Mariș-Hinsu și Florin Mariș-Hinsu.

După ”Simfonia Marii Uniri” prima ediție a concertului rotarian în aer liber, care anul trecut a fost dedicat Centenarului Marii Uniri, când publicul, în ropote de aplauze a cerut bis după bis, anul acesta tema de concert ”vine intâi ca o boară / pe deasupra viilor” orădene, aducând promisiunea unei seri lirice cu ritmuri rapsodice, care va coborî în Piața Unirii suflul pastelat al toamnei și bucuria prieteniei, specifică tuturor acțiunilor cluburilor Rotary.

Tema comunitară: Concertul susține Proiectul ”Aripi de înger”. Dacă intrarea la eveniment este liberă, organizatorii vă adresează rugămitea de a întoarce darul, oferind o donație mică proiectului Aripi de înger, prin care se va construi o casă de copii din cele cinci cuprinse în proiect.

Puteți dona online pe pagina web a Rotary Club Oradea. Donațiile în numerar pot fi oferite la locul evenimentului, unde vor fi postate cutii de colectare de fonduri.