Clubul Fotografic „Nufărul” organizează în luna Septembrie cursul intensiv de tehnică și artă fotografică cu seria D/2018. Cursul va începe în data de 09 Septembrie 2018, are o durată de doar 2 săptămâni și va fi condus de artistul fotograf Ștefan Tóth AFIAP, președintele Clubului Fotografic „Nufărul”.

 

Întrunirile de studiu se vor desfășura la sediul Fotoclubului, din Cetatea Medievală Oradea, Piața Emanuil Gojdu nr. 41 în zilele de Marţi, Miercuri şi Joi între orele 17:00 – 19:30, transmit organizatorii.

Cursanții vor avea ocazia să învețe atât probleme de estetică fotografică, cât și procesul de realizare și finalizare a unei fotografii artistice și vor participa la vernisajele organizate în Galeriile „Euro Foto Art” și  „Ștefan Vilidár István”.

Cursul se va finaliza cu o expoziție – examen, care va fi vernisată în data de 19 Septembrie 2018, orele 18:00, în Galeria de Studio „Ștefan Vilidár István” din Cetatea Oradea. După susţinerea examenelor  de verificare a cunoştinţelor, cursanții vor primi Certificate de absolvire.

În cadrul cursurilor vor fi asigurate câte 3 locuri pentru persoane defavorizate, care vor putea participa în mod gratuit, în baza unei cereri şi a documentelor justificative (în raport cu numărul cursanţilor înscrişi). Elevii, studenții, precum și pensionarii, beneficieză de reducere din taxa de participare.

Pentru multe detalii și pentru înscrieri la curs, vă puteți adresa telefonic la numărul 0741.212111 sau în scris la adresele de email [email protected], [email protected].