În data de  10.05.2019, în jurul orei 01.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român B.M., în vârstă de 43 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes-Benz, înmatriculată în România.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit în remorca acesteia 650 de bunuri comerciale: blugi, tricouri, compleuri şi parfumuri de diferite mărci, susceptibile a fi contrafăcute.

Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă de faptul că bunurile ar fi fost contrafăcute.

Totodată, întreaga cantitate de bunuri în valoare totală de 150.000 de lei a fost ridicată în vederea confiscării şi transportată la sediul S.T.P.F. Arad.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.