Aventura Trekking continuă seria de brunch-uri prin județul Bihor. De data asta, ospățul în aer liber va fi găzduit în curtea unei ferme piscicole renumite din Bihor, și anume, Păstrăvăria Măgești. De asemenea există posibilitatea să vizitați între degustări Peștera Gălășeni, un miracol al naturii, una dintre catedralele subterane ale județului Bihor, toate situate în Pădurea Craiului.
 
La Gălășeni puteți ajunge cu trenul și bicicleta sau cu mașina proprie. Drumul este asfaltat pe ruta Vadu Crișului-Birtin-Dobricionești-Gălășeni. Înscrieri până în data de 5 septembrie 2018. Sunt disponibile 30 de locuri pentru brunch, prețul fiind de 125 de ron/persoană. În preț este inclus transportul cu trenul Interregional Călători, căruța, brunch-ul, parcarea și camparea corturilor.
 
Pentru speoturism avem 18 locuri disponibile. Costul fiind de 175 ron/persoană. În preț este inclus echipamentul pentru speoturism compus din cască cu sursă de lumină, combinezon, cizme de cauciuc, genunchiere și 2 ghizi. La cerere se poate pune la dispoziție și subcombinezon.
 
Întâlnirea este la ora 9:00 la Păstrăvăria Măgești situată în satul Gălășeni. Coordonate 46.983211, 22.442224 (40,74 km), Comuna Măgești, Bihor. Întâlnirea pentru plecarea din Oradea cu trenul și bicicletele la ora 6:30 în Gara CFR Oradea. Întoarcerea duminică 9 septembrie după ora 13:00.
 
”Vă propunem să zăbovim două zile la Gălășeni, asta pentru a putea socializa și povesti la un foc de tabără despre tura de speoturism și alte întâmplări trăite de participanți. Pentru a putea înnopta aveți nevoie de cort, sac de dormit, izopren și ceva haine groase. Vizitarea cavernei durează aproape 4 ore, iar mărimea grupului pentru o tură nu poate depăși 9 persoane. Se coboară pe o cascadă, se fac treceri pe scărițe de metal fixate în stâncă, se merge târăș printre stalacmite și coloane, se admiră un spațiu carstic diferit atât la intrare cât și la ieșire. Este un traseu speoturistic diferit față de Peștera Vântului, este solicitant și necesită o condiție fizică bună. Putem gestiona maxim 2 grupuri. Unul sâmbătă altul duminică, ora de intrare 10:00. Vă rugăm să ne anunțați până în data de 5 septembrie ziua în care doriți să intrați” transmit organizatorii.
 
”Pentru că este o zi activă musai să și mâncăm ceva bun. Ne-am sfătuit cu harnici localnici și am căzut de acord să vă ospătăm cu păstrăv proaspăt pescuit de la fața locului, adică din bazinele Păstrăvăriei Măgești. Nu au cum să lipsească, nici de această dată, de pe mesele gazdelor, produsele locale ce mângâie papilele gustative ale oricărui om pasionat de simplitate și rafinament.”
 
Participarea la eveniment se face doar pe bază de înscriere și contract. Vă puteți înscrie până în data de 5 septembrie 2018, ora 18:00. Date de contact: Gabriel Bonaciu – 0770 873 455, email [email protected].