Atacantul bihorean al naționalei U21, George Pușcaș, a semnat pe cinci ani cu Reading FC, formaţia engleză care activează în Championship.

Negocierile s-au disputat în ultimele zile de echipele Birmingham şi Reading, ambele din liga a doua a Angliei, iar în final jucătorul a ales a doua variantă, pe 5 ani, pentru o sumă între 8 şi 9 milioane de euro, care ar putea creşte în funcţie de diverse bonusuri.

#ByGeorge

?️ George Pușcaș on sealing a move to the Royals??#ByGeorge

Publicată de Reading Football Club pe Miercuri, 7 august 2019

După parafarea înţelegerii, managerul lui Reading l-a caracterizat pe Puşcaş ca fiind „un tânăr talentat, cu foame de fotbal, cu un instinct natural de a marca goluri. Aștept cu nerăbdare să-l primesc în echipa noastră de la Reading”.

Înfiinţată în anul 1871, Reading FC este antrenată din decembrie 2018 de portughezul Jose Manuel Gomes (48 de ani), iar în 2012 a fost ultima dată când a promovat în Premier League retrogradând la finele aceluiași sezon. Cea mai mare performanţă a realizat-o în 2015, când a reușit să ajungă până în semifinalele Cupei Angliei. Echipa îşi desfăşoară meciurile pe Madejski Stadium, cu o capacitate de 24.161 de spectatori.